Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Terug naar de Bron – Proeverij Westerse Esoterische Tantra Yoga

27 november @ 14:00 - 17:00

Terug naar de Bron

Alle Esoterische tradities hebben tot doel om de Eenheid met het Universum in jezelf te herstellen, door je te bevrijden van alles wat je tegenhoudt en wat de Waarheid voor je verborgen houdt.

In de Westerse Esoterische Tantra Yoga combineren we de Westerse Esoterie met de Oosterse Esoterische Tantra Yoga. Elk op zichzelf is al waardevol, maar juist samen zijn ze meer dan de som van de delen. 1+1=3

Westerse Esoterisch Tantra Yoga kun je niet leren in een paar workshops, maar vraagt toewijding. Wil je je hierin ontwikkelen, dan kun je bij ons daarvoor de opleiding volgen. Het is het dubbel en dwars waard, is onze ervaring.

Binnen Westerse Esoterische Tantra Yoga werken we met vier principes:

Moksha: bevrijding van illusies en pijn

Dharma: je eigen unieke missie of bijdrage

Artha: voorspoed en een rijk leven

Kama: een leven vol vreugde

Laagdrempelig ervaren

Om te kunnen proeven wat Westerse Esoterische Tantra Yoga voor je kan betekenen, kun je deelnemen aan de Proeverij. Dit is een middag waarin je vooral gaat ervaren. Ook is er uitleg en ruimte om vragen te stellen.

Je kunt naar de Proeverij toekomen uit nieuwsgierigheid, om eens wat anders ervaren, of als voorproefje als je denkt dat de Westerse Esoterische Tantra Yoga misschien wat voor je is.

De Proeverij wordt gehouden op zaterdag­middag 27 november van 14:00u tot 17:00u en we vragen hiervoor een bijdrage in de kosten van €20. Bij een klein aantal deelnemers is het bij ons thuis in Westervoort en anders op een locatie bij ons in de omgeving.

Gegevens

Datum:
27 november
Tijd:
14:00 - 17:00
Evenement Categorie:
https://hartstrelingtantra.nl/proeverij/

Organisator

Hartstreling Tantra
Telefoon:
06-10996723
E-mail:
info@hartstreling.nl
Bekijk de site van Organisator

Plaats een reactie