Over ons

Onze missie

Het Nevelnest biedt een warme en geborgen plek voor spirituele ontwikkeling en groei. Een liefdevol nest voor verbinding met je eigen kern, met de natuur, en met het universum.

Kernwaarden zijn aardse spiritualiteit, duurzaamheid en verbondenheid.

Onze visie

Deze missie willen we op drie manieren vorm geven:

  • Door het aanbieden van onze eigen bijeenkomsten, workshops, cursussen, trainingen en retraites
  • Door andere aanbieders de mogelijkheid te geven (en te helpen waar nodig is) om workshops, cursussen, trainingen en retraites te geven
  • Door het oprichten van een spiritueel centrum om een warme, verbindende bedding te creëren voor al dit aanbod

Totdat het spiritueel centrum werkelijkheid is geworden, werken we op verschillende locaties.

De oprichters

Het Nevelnest is opgericht door Esther en Eli.

Samen hebben we meer dan 50 jaar ervaring in verschillende spirituele stromingen. Sinds 2005 begeleiden we spirituele bijeenkomsten en geven we workshops en trainingen.

Na ruim 15 jaar vanuit de eigen praktijk gewerkt te hebben kwam het signaal om een plek te creëren waarin al die verschillende stromingen samen mochten komen... en meer. Een plek waar we aanbieders bij elkaar mogen brengen, zowel op internet al uiteindelijk ook fysiek in een spiritueel centrum.

Eli+Esther Het Nevelnest

Wil je ook meewerken?

Wij kunnen en willen het niet alleen doen. Het Nevelnest is een ruim nest, met plek voor velen. Kom je het helpen vullen en bouwen?

We hebben nog hulp nodig in de organisatie en er is altijd ruimte voor meer trainers.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Bouwers aan het nest

Dit zijn de mensen die al met ons meebouwen...

Piet van der Putten - architect

In onze gesprekken zijn we geïnspireerd geraakt door zijn kijk op architectuur. En hij werd geïnspireerd door onze plannen. Daarom heeft hij, als architect, aangeboden om mee te bouwen aan Het Nevelnest.

Het voelde als een prachtige match, zijn kijk op bouwen en verlangen om zich te storten op duurzaam en energetisch bouwen, en ons verlangen om een energetisch geborgen en duurzaam spiritueel centrum neer te zetten.

Erwin Linders - financeel en bedrijfsadviseur

Ook hij is enthousiast geworden van onze ideeën en hij wil ons helpen bij diverse grote en overkoepelende zaken. Zaken als het schrijven van een bedrijfsplan, risico-analyse, financieringsmogelijkheden onderzoeken, etc.

Het adviseren bij het nemen van bezielde bedrijfsbeslissingen is zijn passie en dat is te merken in de gesprekken.  Met zo'n groot project als de bouw van Het Nevelnest zijn we blij dat we iemand als hij naast ons hebben staan.

Marjon Meulenbrugge - natuurkunstenares

Zij heeft met veel liefde, passie en inleving de symboliek van Het Nevelnest vormgegeven in een 3D nest van natuurlijke materialen.

Met haar werk heeft zij al talloze mensen geïnspireerd en we zijn dan ook heel blij dat ze haar passie en unieke kijk op dingen voor Het Nevelnest heeft willen inzetten.