Nevelnest Festival 2024

Verbindend, kleinschalig, hartverwarmend

Wil je je heerlijk onderdompelen in een dag vol ervaren en verbinden, verdiepen en ontdekken, verstillen en verwonderen? Een dag helemaal voor jou, om nieuwe dingen te ontdekken, nieuwe mensen te ontmoeten en er even heerlijk tussenuit te zijn? Een dag om tegelijk tot rust te komen en energie van te krijgen?

Het Nevelnest Festival is een kleinschalig spiritueel dagfestival met een gevarieerd en uitgebalanceerd aanbod aan workshops, je aangeboden door diverse workshopgevers die aansluiten bij de kernwaarden van Het Nevelnest: aardse spiritualiteit, duurzaamheid en verbondenheid.

Van verstillend tot energiek, speels tot sereen, luchtig tot verdiepend, en in alle gevallen verbindend.

Verbinding

Verbinding bij Het Nevelnest, en dus ook op het festival, gaat over alle lagen en in alle richtingen. Verbinding met jezelf en met de ander, met de mensen om je heen, je omgeving, de natuur, de wereld. Verbinding met de aarde en met het universum, met het wereldse en het hogere.

Het een staat niet los van het ander en op dit vierde Nevelnest Festival staat alles in het teken van die verbinding ervaren, verdiepen en versterken, in al haar diversiteit.

Een dag vol verbinding

Dat begint met een warme ontvangst door ons en ons team in de sfeervolle Piramide aan de Waal, waar je je direct kunt onderdompelen in een warm bad van geborgenheid.

Onder het genot van een kopje thee of koffie en iets lekkers kun je op je gemak kennismaken met de mensen met wie je de dag gaat doorbrengen.

Met een openings- en afsluitritueel bedden we de dag in en verbinden we ons met elkaar voor de duur en de belevingen van deze dag.

Tussen de middag mag je genieten van een gezamenlijke lunch, met liefde verzorgd door ons team.

Aan het eind van de dag zul je verzadigd en vervuld weer richting huis gaan, dankbaar en in verbinding.

“Een hele hartverwarmende dag waar we met een zalig gevoel en een grote glimlach op terug kijken. De energie in de groep was erg mooi en bracht veel hart to hart connectie. Zeker nu de ‘buitenwereld’ de afgelopen tijd (en nu nog steeds) niet altijd even mooi is en een gevoel van onzekerheid en polarisatie brengt is het waardevol om weer te mogen ervaren hoe fijn het is om samen te zijn, echt samen zonder oordeel maar puur en okee. Dat gevoel nemen we mee en kunnen we op teren als het even anders om ons heen voelt.” – Rob en Valentine

Programma

9:30-9:55 – Ontvangst
10:00-10:45 – Openingsritueel
11:15-12:45 – Workshop 1
12:45-14:15 – Lunch
14:15-15:45 – Workshop 2
16:15-17:45 – Workshop 3
17:45-18:15 – Afsluitritueel

Piramide aan de Waal
Piramide aan de Waal

Ritueel

Met het openingsritueel zetten we de sfeer voor de dag neer en verbinden we ons met elkaar en met de groep. Zo gaan we met een gezamenlijke intentie de dag in en zul je de ervaringen gedurende de dag dieper beleven. We sluiten de dag ook weer af met een ritueel, zodat de overgang naar het leven van alledag natuurlijk voelt.

Workshops

We zijn nog bezig met de invulling van de workshops. Informatie over de workshops en workshopgevers die we al hebben, vullen we hier aan zodra dat kan.

We kunnen in elk geval al zeggen dat Henk Mosterdijk een prachtig klankbad komt verzorgen.

Praktisch

  • Datum: zondag 13 oktober
  • Tijd: 10:00-18:15, ontvangst vanaf 9:30
  • Locatie: Piramide aan de Waal
  • Adres: Munnikhofsestraat 28, Gendt (Gelderland)
  • Meenemen: losse kleding waarin je je makkelijk kunt bewegen, flesje water, warme sokken voor als je makkelijk koude voeten krijgt
  • Inbegrepen: deelname aan alle workshops, lunch, koffie, thee & lekkers
  • Bijdrage: € 125
  • Early Bird (t/m 30 juli): € 110
  • Maximaal aantal deelnemers: 24
  • Aanmelden kan t/m 11 oktober

Meer informatie

Heb je vragen, bel of mail ons gerust: 06-10996723, info@hetnevelnest.nl.

“Dank voor de goede organisatie van jullie festival. Ik vond het een mooie en bijzondere ervaring met workshops die ik nog niet eerder had gedaan. Dat maakt het voor mij dan direct dan een geslaagde dag, omdat ik nieuwe ervaring heb opgedaan.
Mijn complimenten voor de gekozen locatie, ik vond de piramide een hele fijne plek. En het was leuk om de eigenaar te horen vertellen over het ontstaan van deze mooie plek. Ook vond ik de lunch en koffie en thee goed verzorgd en dit was gewoon een prima kwaliteit.
Ik vond het ook een fijne keuze dat jullie de workshops aan alle deelnemers aanboden, waardoor je als een groep mensen de dag beleeft (in plaats van splitsen en keuzes maken voor verschillende workshops). Dus nogmaals dank voor de goede organisatie!”